lördag 20 mars 2010

Lite jag gjort den senaste tiden






Jag är riktigt trög på att blogga... detta kanske bara inte är min sak längre blogga och visa vad man gjort... eller är det bara så att Facebook visningarna på mina alster är tillräkligt eftersom jag aldrig hade många läsare här ändå :P men men nu har jag alla fall insperation idag så då ska jag blogga banne mig!!

3 kommentarer:

Petra sa...

Trevligt att se dina grejor här också men du ska inte blogga om du inte känner för det, det är inte kul om det känns som ett tvång :o(
Bara du inte slutar läsa min så ;o)
Kram på dig, P

Pärlmudden sa...

Hej!
En liten fågel viskade i mitt öra att du brukar kika på min blogg. Jätteskoj! blev nyfiken o ville kika på din. Vilken fin skuggsticknnig du gör! Det är något jag skulle vilja kunna. Är det svårt?
Vore kul om du fortsätter blogga nu när jag hittat hit så jag kan fortsätta följa dig. Är det ok att jag lägger till din blogg i min lista?
Ha en bra dag!
Ann-Louise/Pärlmudden

Bambustickan sa...

Nämen hej pärlmudden, jo jag brukar titta in på din blogg lite då och då, tycker den är helt otroligt fin. Att man har tålamodet till att sticka med pärlor är över mitt förstånd.

Skugg stickning är inte alls svårt finns många fina länkar googla det på engelska så hittar du mönster. Man kan även göra egna mönster vilket jag rekomenderar. Knitpro är en bra sak där du bara matar in infon så slipper man att göra mönstret själv!

Klart kan du länka min blogg! Håller på att göra lite saker som ska uppdateras men är lite mycket i skolan just nu (se http://syotuggummi.blogspot.com/) lägger till dig på min lista också ;) hoppas på att se mer av dig!! // Bambustickan